Shipquay Natural Health Clinic

Housed within an old Georgian building this clinic required a retail store along with numerous different treatment rooms. Consideration needed to be given for the requirement of a flotation tank, showers and basin with these treatment rooms. Larger rooms required consultation areas and selected storage was needed for when large floor space would be required.

The outdoor courtyard was also designed for a tranquil setting and the interior finish was one in keeping with the building.  Audrey Gaffney Associates involvement from a very early stage was required because of the listed building status, but allowed for careful pre–planning to be achieved before on sight building works.




This project has been assisted by the Local Enterprise Office, Meath, under Ireland’s EU Structural and Investment Funds Programme, 2014-2020.

×